Zmogus pries gamta 2 sezonas online dating

Posted by / 11-Aug-2017 22:30

14 deputetët shqiptarë janë strehuar në një hotel me dy yje, pranë një karburanti, ndërsa ministrja e Integrimit në hotel me 5 yje në qendër të kryeqytetit.

Majlinda Bregu, e cila është instaluar në një tjetër godinë për të kaluar ditët e saj gjatë qëndrimit në Belgjikë.

Der Ober Blockierer, ist der Justiz Minister vor einem Jahr: TIRANË- Në krahasim me anëtarët e Parlamentit Europian, deputetët shqiptarë paguhen shumë pak.

Siç ka thënë edhe Dritan Prifti, rroga mujore nuk u mjafton parlamentarëve tanë as për të paguar të gjitha kafet nëpër takimet që u kërkojnë qytetarët nga zonat e tyre zgjedhore.

Megjithatë ky nuk është rasti i vetëm, kur deputetët e parlamentit shqiptar japin kontribut të dyfishtë profesional, duke u paguar më shumë se një herë.

Edmond Spaho është njëkohësisht edhe kryetar i Komisionit parlamentar për Ekonominë dhe Financat, edhe drejtor ekzekutiv i ANTTARC, një OJF e specializuar në ofrimin e konsulencës ekonomike.

Për këtë arsye, edhe OJF-ja e deputetit të Partisë Demokratike për qarkun Fier synon të marrë fonde për ca para ekstra, me siguri “për të paguar kafet nëpër takime”.

Në të njëjtën kohë, drejtimi i kësaj OJF-je do t’i japë mundësinë Alibeajt për të dhënë ato kontribute në drejtësi, që ndoshta mund t’i kenë mbetur pa dhënë deri sa u zgjodh deputet në korrik 2009.

Ndryshe nga shumica e organizatave të tjera më të vjetra, të dhënat e saj të kontaktit përbëhen vetëm nga një adresë tek “Pallatet Agimi”, një numër celulari me 20 dhe një e-mail në Gmail.

Die Mafia Ministerin Majlinda Bregu, direkt verbunden mit den Bossen der „Sacra Corona Unita“, wo die Schwester eine Barsängerin wieder mal ist, übernachtete natürlich bei einem der teuren und unsinnigen Aufenthalte im teuersten Hotel, während die mit reisenden Abgeordnenten in einem Billig Hotel bei einer Tankstelle übernachteten.

Natürlich kennt die dumme Delegation nicht einmal die eigene Flagge von Albanien, sondern repräsentierte sich mit der alten Kommunisten Flagge mit Stern.

Vetë deputetët shpjegojnë se ndryshimi është në faktin që qeveria ka fonde ndërsa parlamenti jo.

Qëndrimi i tyre paguhet nga Kuvendi ndërsa Bregu shfrytëzon resurset “pa limit” të qeverisë.

zmogus pries gamta 2 sezonas online dating-48zmogus pries gamta 2 sezonas online dating-78zmogus pries gamta 2 sezonas online dating-75

Hoteli “Conrad” ku po qëndron ministrja Bregu është pjesë e rrjetit të hoteleve “Hilton” dhe ndryshon si nata me ditën me atë ku kaluan natën deputetët shqiptare.

One thought on “zmogus pries gamta 2 sezonas online dating”